Ιδανική επιλογή
για ανάπαυση και αναψυχή

Κάντε Κράτηση
Καλωσήλθατε στο Ξενοδοχείο Ελ Γκρέκο στην Ιεράπετρα Κρήτη

Η μικρή όμορφη πόλη της Ιεράπετρας βρίσκεται στο νότιο τμήμα του νησιού της Κρήτης και είναι γνωστή ως μια από τις πιο ηλιόλουστες περιοχές της Ευρώπης με παραπάνω από τριακόσιες ημέρες ηλιοφάνεια το χρόνο.

Προικισμένη σαν είναι η περιοχή αυτή, στο κέντρο της - μια ανάσα από τις ακτές της - βρίσκεται των 4* ξενοδοχείο El Greco γεμομένο απ' τη φρεσκάδα και φιλοξενία του τόπου. Όντας οικογενειακή υπόθεση αναδιαμορφώθηκε πρόσφατα με βασικό γνώμονα τη λεπτομέρεια και το design, χωρίς τα έξοδα να είναι ανασταλτικός παράγοντας, δημιουργώντας έτσι με την ίδια "αγάπη" που ο καθένας θα εφάρμοζε στον χώρο του, μια ειδυλλιακή, ζεστή ατμόσφαιρα με μοντέρνο χαρακτήρα και έμφαση στην ηρεμία. Αυτή η ισορροπία προτάσσετε σε κάθε πτυχή του χώρου αυτού εκφρασμένη μέσα από τα χρώματα και το φώς που διαχέεται ευχάριστα αναδεικνύοντας τις εκλεπτυσμένες γραμμές και την πλαστικότητα των λεπτομερειών του.

el greco ierapetra
Εστιατόριο Πορφύρα

Με όνομα παρμένο από την χρωστική ουσία του οστράκου που χάριζαν το κόκκινο τους χρώμα και με τη σειρά τους στα ενδύματα των ευγενών τα παλιά τα χρόνια, το εστιατόριο "Πορφύρα" σίγουρα διαθέτει κάτι από την αίγλη του ονόματος του.

Κριτικές
Διαμονή Προορισμός Βραβεία Κρατήσεις Εταιρικά Νέα Privacy Policy
covid-banner
epsa-banner
epsa-banner
epsa-banner