Ιδανική επιλογή
για ανάπαυση και αναψυχή
Κάντε Κράτηση

Καλωσήλθατε στο Ξενοδοχείο Ελ Γκρέκο στην Ιεράπετρα Κρήτη

Η μικρή όμορφη πόλη της Ιεράπετρας βρίσκεται στο νότιο τμήμα του νησιού της Κρήτης και είναι γνωστή ως μια από τις πιο ηλιόλουστες περιοχές της Ευρώπης με παραπάνω από τριακόσιες ημέρες ηλιοφάνεια το χρόνο.

Προικισμένη σαν είναι η περιοχή αυτή, στο κέντρο της - μια ανάσα από τις ακτές της - βρίσκεται των 4* ξενοδοχείο El Greco γεμομένο απ' τη φρεσκάδα και φιλοξενία του τόπου. Όντας οικογενειακή υπόθεση αναδιαμορφώθηκε πρόσφατα με βασικό γνώμονα τη λεπτομέρεια και το design, χωρίς τα έξοδα να είναι ανασταλτικός παράγοντας, δημιουργώντας έτσι με την ίδια "αγάπη" που ο καθένας θα εφάρμοζε στον χώρο του, μια ειδυλλιακή, ζεστή ατμόσφαιρα με μοντέρνο χαρακτήρα και έμφαση στην ηρεμία. Αυτή η ισορροπία προτάσσετε σε κάθε πτυχή του χώρου αυτού εκφρασμένη μέσα από τα χρώματα και το φώς που διαχέεται ευχάριστα αναδεικνύοντας τις εκλεπτυσμένες γραμμές και την πλαστικότητα των λεπτομερειών του.

Εστιατόριο Πορφύρα

Με όνομα παρμένο από την χρωστική ουσία του οστράκου που χάριζαν το κόκκινο τους χρώμα και με τη σειρά τους στα ενδύματα των ευγενών τα παλιά τα χρόνια, το εστιατόριο "Πορφύρα" σίγουρα διαθέτει κάτι από την αίγλη του ονόματος του.

Κριτικές

Διαμονή Προορισμός Βραβεία Κρατήσεις Εταιρικά Νέα Privacy Policy Covid-19